Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.
Elfogadom

Miért vásárolna mástól, ha olcsóbban is rendelhet közvetlenül tőlünk, a gyártótól?

Így csökkentjük mi környezetünk terheit!

Nálunk Magyarországon a környezeti terhek csökkentésében véleményünk szerint felelősségteljes szerepet kapnak a csomagolóanyag gyártó üzemek, ahol nagytömegű műanyag gyártási hulladék keletkezik a csomagolóanyagok gyártása során egészen az alapanyag ledarálásától kezdve a végső csomagolóanyag kiszállításáig.

A Poly-Pack Kiskunhalas Kft jövőbeni tervei között elsődleges, hogy az ingvállas táskák gyártásához nem vásárol kőolaj származékból származó hagyományos műanyag granulátumot. Ezen termékeket kizárólag kukoricakeményítő alapanyagból fogjuk gyártani. Az átállás folyamatban van, részbeni megvalósulása már megtörtént, egy méretű ingvállas táskánál már csak kukoricakeményítő alapú táska kapható.

 A kukoricakeményítőből készült táskák gyártása mellett a másik fontos szempont a hagyományos csomagolóanyag gyártása során keletkező technológiai hulladék visszaforgatása a rendszerbe.

A gyártás során keletkezett úgynevezett gyártástechnológiai hulladékból szemetes zsákok készülnek, melyek a kereskedelmi forgalomban kerülnek értékesítésre.

A  hulladékok ezirányú újrahasznosítása révén a nullához közelít a cégből véglegesen hulladékká váló műanyag mennyisége, mely továbbgyűrűzve a környezeti terhelés csökkentéséhez is hozzájárul.

Mi tevékenységünkből adódóan ebben látjuk a felelősségteljes társadalmi szerepvállalást.